- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Lite "ta vad man har" gratäng! Man kan variera grönsakerna och ha i det man har hemma, eller det man tycker om.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader
- Strimla paprikorna, och purjolöken och lägg i en ungsfast form.
- Stek kyckling fileérna i smör, salta och peppra. Antingen kan man steka klart eller så kan man steka bara så att de får färg runt om. Skiva kycklingen och lägg ut över grönsakerna.
- Vispa ur stekpannan med buljong och grädde. Ha i tomatpure och persilja. Om man vill kan man reda av såsen lite om den är för tunn.
- Häll såsen i forme över kycklingen och tärna morötterna o små bitar och strö över. Hyvla lite god ost ovanpå, och ställi ugnen 225 grader, ca 20-30 min.
Publicerat den
11 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta låter jättegott, och ska provas. Tack :)
Detta vara bara så gott