- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Riktigt god, lätt att göra, passar perfekt på fredagskvällen framför TV:n eller i goda vänners lag.
Instruktioner
- Koka ris.
- Börja med att skiva de färska champinjonerna, bryn dem i stekpannan. Stek upp baconet, så att de blir lite knapriga, låt rinna av på hushållspapper. Skär kycklingfilén i bitar, bryn tillsammans med champinjonerna, salta och peppra en aning. När kycklingen är genomstekt, häll på grilloljan och rör ihop.
- Blanda ihop créme fraiche, mango chutney, grädde, chilisås, bacon och chunky salsa. Häll sedan såsen i kycklingröran. Låt alltsammans bli genomvarmt.
- Häll det färdiga riset i en stor gratängform, häll kycklingröran över riset.
- (Strö över lite ost) Tycker inte att osten behövs.
- Ställ formen i ugnen ca 15-20 min i 175 graders värme.
- Hacka ½ pujolök och 3 tomater, garnera gratängen med detta.
- Serveras med en grönsallad.
- Smaklig måltid!
Publicerat den
4 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar