Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mjölkfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i strimlor. Bryn dem i hälften av oljan i en stekpanna.
  2. Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Ansa och skiva champinjonerna. Skala och skiva vitlöken. Fräs paprika, champinjoner och vitlök i resten av oljan i stekpannan ca 5 min.
  3. Fördela grönsakerna i formen. Tillsätt iMat och krydda med salt och citronpeppar. Tillaga mitt i ugnen i 225°C, ca 15 min. Koka riset i lättsaltat vatten i en kastrull enligt förpackningens anvisning. Vänd ner den hackade persiljan i det färdiga riset.
  4. Servera kycklinggratängen med persiljeris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.