Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gratäng med kyckling, majs och chili. Mängden chili varieras efter tycke och smak. Servera med ris.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Strimla kycklingen och purjolöken. 3. Häll majsen i bottnen på en ugnsfast form. Lägg kycklingen över majsen, salta och peppra. Lägg purjolöken över kycklingen. 4. Blanda creme fraiche, tomatpurré, kryddor, honung och finhackad chili. Bred smeten över kycklingblandningen. Toppa med riven ost. 5. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills kycklingen blivit genomstekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.