Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng á la Åsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Ett "tömma" kylen resultat! Redigerat, men efter vad jag kunde se var det bara någon stavning som inte var ok. Tala gärna om VAD som ska ändras, ibland är det svårt att se enligt mallen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingfiléerna, lägg dem i en smord ungsfast form.
  2. Finhacka löken och de soltorkade tomaterna.
  3. Blanda det hackade med creme fraiche, chillisås, oregano och den rivna osten.
  4. Fördela blandningen över kycklingen.
  5. Gratinera i ugnen på 225 grader i 40 minuter (eller tills kycklingen är klar).
  6. Hacka bacon och knaperstek, strö baconet över den färdiga gratängen.
  7. Servera med pressad potatis och blandad sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.