Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med bacon, champinjoner, banan och paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Enkel vardagsmat som går snabbt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader och skär kycklingfilén i knubbiga trekantiga bitar och linda bacon runt dem. Lägg i en form så de ligger trångt.
  2. Krydda kycklingen med paprika, curry, chiliflakes och salt. Skär paprikan i trekantiga små bitar och strö över den över kycklingen.
  3. Öppna champinjonburken (spar spadet) och lägg ut champinjonerna. Skiva ner bananen över alltihopa och smula ner kycklingbuljongen.
  4. Blanda champinjonspad och vispgrädde och vispa ihop det med redningen. Ställ in i ugnen och grädda ca 25 minuter och se till att kycklingen är helt genomstekt. Servera med ris och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.