Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med chili, curry och potatisgratäng

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag kan lova att den här gratängen är sjukt god. Det bästa är att det går snabbt och smidigt att tillaga den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förgrädda potatisgratängen i ca 15 minuter.
  2. Dela kycklingen i små bitar. Blanda samman i en kastrull de övriga ingredienserna utom osten. Koka upp på svag värme tills allt blandat sig. Vill du ha en tjockare sås så red den lite.
  3. Lägg kycklingbitarna över den halvfärdiga gratängen. Strö över riven ost. Slå över såsen. Gratinera i 15 minuter på 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Mumsfilibabba2 9 maj 2011

    Tycker det kan skilja rätt mycket på potatisgratängerna, kan du rekomendera nån du provat, låter ju som ett spännande recept.

  • kersture 21 juni 2012

    Jag gjorde denna till 5 hungriga ungdomar som slök allt. Väldigt god!!

  • _yggdrasil_ 20 oktober 2013

    Så fantastiskt gott! Till och med jag som inte gillar kyckling tyckte detta var toppen! Hade även i en burk champinjoner ihop med kycklingen. Ska även prova att byta ut kycklingen mot köttfärs.

  • gunillakling 8 mars 2015

    Bara såååå himla underbart god!!!! Gunilla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.