Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med chipstäcke

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och snabblagad gratäng att bjuda på i helgen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen och hacka löken. Lägg allt i en i ugnsform tillsammans med grönsakerna.
  2. Blanda kycklingsoppan med crème fraiche och smaka av med salt, peppar och curry. Häll i ugnsformen.
  3. Krossa chips, blanda med mandel och ost och strö över.
  4. 200 grader, 10-15 minuter, eller tills täcket är gyllenbrunt.
  5. Servera med ris och en fräsch sallad. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.