Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En otroligt god gratäng som man både kan bjuda på och ha till vardags

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingsfelé i bitar och bryn dem i stekpannan tills de fåt färg. Koka riset i vatten med salt i en kastrull enligt förpackningens anvisning. Blanda riset med ärterna och lägg det i en lätt smord ugnssäker form. Fördela kycklingen ovan på. Blanda grädden med buljongen, mango chutney och curry. Häll blandningen i formen och strö över med ost. Gratinera i mitten av ugnen i 250 grader ca 10 min tills osten har fått färg. Servera gratängen med blandad sallad med pressad citron över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.