Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med gorgonzola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta är en riktig höjdare med en förnämlig gorgonzolaost smak. Måste avnjutas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla och stek kycklingfilerna, knaperstek baconet. 2. Lägg kycklingen i en gratängform och strö över baconet. 3. Strimla purjolöken, strimla paprikan. Strö detta över baconet. 4. I en kastrull häller man hönsbuljongen, ostarna och matlagningsgrädden. 5. Rör tills ostarna smält. Salta och peppra och strö i curryn. 6. Häll över kycklingen och grönsakerna i formen och grädda 225 grader i cirka 25 minuter.
  2. Servera gärna med kokt potatis och gröna bönor

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lenasj65 12 februari 2017

    Fick detta av min särbo och det var en riktig höjdare =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.