Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med räkstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillad kyckling med räkor och parmesan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i portionsbitar och tag bort så mycket som möjligt av benen.
  2. Lägg kycklingbitarna på ett smort gratängfat. Vispa ner räkpulvret i 3 dl kallt vatten och 1½ dl mjölk. Koka upp och låt det sjuda i 5 min under omrörning. Smaka av räkstuvningen och häll den över kycklingen. Strö över riven parmesanost.
  3. Gratinera i 250 grader tills rätten fått fin färg, ca 15 min. Garnera med några färska räkor.
  4. Servera med färsk potatis och en fräsch grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.