Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med svamp och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Super god och enkel kycklinggratäng, min mans favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen, ta bort skinnet, lägg den i smord och mjölad ugnssäker form.
  2. Salta och peppra och krydda med paprika pulver eller Italiensk sallads krydda på kyckling bitarna. Stek svampen, salta peppra, bred ut den över kycklingen.
  3. Skär bacon i bitar och stek den, lägg bitarna över alltihop. Rör ut créme fraichen och grädden i den varma stekpannan, så den blir lite lösare och häll den sen över kycklingen, svampen och bacon.
  4. Gratinera i ca 15-20 min i 225 grader. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mysmarre 21 november 2009

    mycke gott. tog dock fransk senap istället för söt är mer lchf

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.