Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med vitkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tog vad jag hade hemma och fick till denna gratäng med riktigt lyckat resultat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen i mindre bitar och krydda med chicken & steak. Stek baconet och blanda med kycklingen.
  2. Stek vitkålen och krydda med salt, svartpeppar och smula i hönsbuljong. Blanda i purjolöken och låt den steka med en liten stund.
  3. Ta hälften av vitkålen och lägg i en smord ungsform. Fördela kycklingen och baconet ovanpå. Fyll på resten av vitkålen. Bred över crème fraichen.
  4. Sätt in i ugnen cirka 30 min, 225°.
  5. Servera med t ex potatismos och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.