Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god

Ingredienser

Instruktioner

Bryn de strimlade kycklingfileerna och den finhackade löken i en gryta, häll på grädden och tillsätt cremefraiche. Krydda och färgsätt allt med soyan till önskad färg. Låt puttra på svag värme till kycklingen blir genomkokt/stekt. Gör en redning så att såsen blir krämig. När grytan nästan är färdig, tillsätt tomaterna och låt dessa bli varma och lite mjuka, de ska inte koka sönder.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.