Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt, gott och barnvänligt

Ingredienser

Instruktioner

1) Skär kycklingen i kuber. Strimla purjon och dela svampen. Bryn väl i smör och olja. Krydda med peppar. Tillsätt vin och buljong, rör om. 2) Rör ner creme fraichen och tillsätt soja för färgens skull. 3) Låt blandningen koka tills kycklingen är klar. 4) Riv ner ädelosten och rör om, krydda ev med mer salt och peppar. 5) Servera med ris och en god grönsallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.