Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god kycklingrätt som passar både till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingfileerna ca 5 min per sida. Krydda. Strö över 2 strimlade gröna paprikor. Höll över strimlat skal och saft från 1 lime.
  2. Lös upp buljongtärningen i vattnet och rör ner creme fraichen, mjöl, soja och honung. Häll såsen över kycklingen och låt sjuda i 7 min. Servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.