Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En av mina absoluta favoriter just nu!

Ingredienser

Instruktioner

Marinera kycklingen 5 timmar eller längre. Häll sedan marinaden och kycklingfiléerna i en ungsfast form och stek i ugnen 25 minuter i 225 grader. Låt kycklingen kallna i marinaden. Häll sedan bort marinaden och skär kycklingen i skivor. Blanda till såsen och slå över kycklingen. Strö över riven ost. Värm i ugnen tills det blivit varmt i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 9 november 2010

    Hej matmarie nu har jag ätit din kyckling grytan jätte gott och vilken god sås kommer att göra om den iaf 5 poäng från mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.