Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

En mustig, smarrig kycklinggryta, som är lätt att tillaga!

Ingredienser

Instruktioner

Rensa kycklingen. Skiva champinjonerna och paprikan. Hetta upp olja i en panna, lägg i champinjonerna och låt dem få lite färg. Lägg sedan i kycklingen också och stek ihop det en stund. Häll på creme fraisen och låt puttra ihop lite. Sedan ska grytan smaksättas. Börja med lite soya och fond, ta lite i taget och smaka av, bägge är dryga! Blir det för starkt så späd med lite matlagningsgrädde. Smaka även av med chilisås. Krydda efter smak med salt, peppar, chilipeppar och cayennepeppar. Lägg sist i paprikan, den ska bara bli lite varm. Alternativt servera paprikan vid sidan om! Servera med basmatiris!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.