Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En lättlagad och mycket god kycklinggryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Stek i smör eller olja så det får en fin färg, de behöver inte vara genomstekta, de kokar klart tillsammans med löken och paprikan. Hacka löken och paprikan och stek tillsammans med kycklingen.
  2. Skär ananasskivorna i ganska stora bitar så den inte blir torr då du steker den. Stek den tillsammans med kycklingen och paprikablandningen. Häll över grädden, krydda med salt, peppar och curry efter behag, låt sedan puttra tills riset, pastan eller potatisen är färdig. Tillsätt sedan maizena redning i grytan så såsen tjocknar lite.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.