Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Jättegod och inte alls svår att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen och skär den och paprikorna i bitar. Hacka lökarna.
  2. Fräs lök, curry och vitlök i lite smör. Tillsätt paprika och kryddorna. Låt puttra i 15-20 min.
  3. I med kycklingen och sist med creme fraiche och grädde.
  4. Smaka av grytan med salt, peppar och pressad citron.
  5. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 25 oktober 2008

    Jättegod gryta. Använde kycklingfilee'r som jag kryddade med salt, peppar och grillkrydda. Det funkade bra. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.