Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta à la Kent

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mycket god och krämig kycklinggryta! Bara ett måste en söndag i höstmörkret!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär och strimla kycklingen. Finhacka lök, paprika och vitlöken och krydda.
  2. Bryn sedan kycklingen så den blir lite färgad. Tillsätt löken, paprikan, vitlöken och fond du chefen. Sedan tar du i tomaterna, katrinplommonen och soyan. Efter ca 30 minuter har du i grädden, citronsaften och när du sen tycker att köttet är klart så reder du av direkt i grytan.
  3. Serveras antingen med potatis eller ris. Vinbärsgelé och lingon till höjer smaken!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.