Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta à la Larsson

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Lätt, snabb och god kycklinggryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i kuber eller strimlor. Stek de tills de är genomstekta och fått en fin färg.
  2. Medans kycklingen steks, blanda milda fraiche (cream fraiche) med sweet chilin, häll det i en kastrull. Häll sedan i den stekta kycklingen.
  3. Skär minimajsen i mindre bitar och stek den, blanda även den med milda fraichen och kycklingen.
  4. Stek bambuskotten och blanda sedan tillsammans med resten. Låt "grytan" koka utan lock. Blanda ner svartpepparen. Låt sjuda under någon minut.
  5. Servera tillsammans med ris och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.