- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Jättegod gryta, som smakar nästan ännu bättre dagen efter, om det blir något över ...
Instruktioner
- Dela kycklingen i 8-10 bitar. Blanda salt, chilipulver, svartpeppar och kryddpeppar i en plastpåse där även kycklingdelarna får plats. Knyt ihop påsen och skaka ordentligt så kycklingen blir kryddad runt om.
- Bryn kycklingen i margarin i en stekpanna och lägg sedan över den i en gryta. Skölj ur pannan med lite vatten och häll över i grytan. Skär paprika, skinka och lök i mindre bitar och lägg i grytan. Häll på tomatjuicen. Låt puttra på låg värme i ca 30 minuter.
- Servera med ris och grönsallad.
Publicerat den
15 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kan garantera att grytan är supergod... alla vi systrar gör den fortfarande efter alla år! /StoraSysterYster