Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta á la Mexico

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod gryta, som smakar nästan ännu bättre dagen efter, om det blir något över ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i 8-10 bitar. Blanda salt, chilipulver, svartpeppar och kryddpeppar i en plastpåse där även kycklingdelarna får plats. Knyt ihop påsen och skaka ordentligt så kycklingen blir kryddad runt om.
  2. Bryn kycklingen i margarin i en stekpanna och lägg sedan över den i en gryta. Skölj ur pannan med lite vatten och häll över i grytan. Skär paprika, skinka och lök i mindre bitar och lägg i grytan. Häll på tomatjuicen. Låt puttra på låg värme i ca 30 minuter.
  3. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • irreVirreNo1 1 juli 2009

    Kan garantera att grytan är supergod... alla vi systrar gör den fortfarande efter alla år! /StoraSysterYster

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.