Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta Garam Masala

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God indisk kycklinggryta som går ganska snabbt att göra. Fick receptet av vår kock på jobbet. Ibland är skolmaten inte så dum!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den hackade löken i matoljan. Tillsätt kycklingbitarna, krossade tomaterna, creme fraichen och hönsbuljongen. Låt koka upp.
  2. Krydda med garam masala och honungen. Red av med majsstärkelse/ maizenan och låt sjuda i ca 10 min.
  3. Smaka av med salt, tillsätt gräslöken strax innan serveringen. Servera till basmatiris och Indisk morotssallad med mynta. (Finns under mina andra recept)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • stiina 5 juli 2009

    Jag var lite skeptisk till hur det skulle smaka med tanke på min senaste gryta med garam masala, men jag blev positivt överraskad! Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.