Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Enkel god gryta som kan kompletteras med önskade grönsaker eller serveras som den är! Serveras med potatismos, potatis, ris eller pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till såsen, och låt dra minst 30 minuter
  2. Blötlägg lergrytan i minst 15 minuter
  3. Bryn de i lagom stora skurna kycklingfiléerna.
  4. Hacka de gula lökarna och lägg de i botten på lergrytan. Lägg de brynta kycklingfiléerna ovanpå löken Slå såsen över lök och kyckling.
  5. Ställ in nederst i kall ugn och starta sedan ugnen på 175 grader och låt stå inne i 60 minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anluk 24 september 2012

    Jisses så gott!!! Helt klart en ny favorit hemma hos oss. Stekte inte kycklingen innan eftersom jag är bekväm men det blev kanonbra ändå. Likaså hittade jag inte dragonvinäger utan tog balsamvinäger. Ska försöka hitta dragonvinäger till nästa gång. Suveränt gott. Tusen tack för ett kanonrecept, klar 5:a.

  • puntella 5 februari 2017

    Gott. Serverade tillsammans med ris och det blev bra. Vi at upp allt med 2 personer (hade dock bara 3 fileer). Fick inte tag på dragonvinäger men hade läst kommentaren, så vi tog också vit balsamico. Får bestalla dragonvinägern till nästa gång :c)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.