Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta i ugnen med bacon och champinjoner

(2 kommentarer)  
Kycklinggryta i ugnen med bacon och champinjoner Kycklinggryta i ugnen med bacon och champinjoner
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En gryta med kombinationen kyckling-bacon som inte är helt fel, god gryta som kan serveras med potatis, ris eller varför inte enbart med en sallad som då blir ett LCHF recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla bacon och stek. Lägg på ett hushållspapper för att rinna av. Skär kycklingen i mindre bitar och stek i smör. Salta och peppra. Lägg kycklingen i en ugnsform.
  2. Skär löken i klyftor och skiva svampen och stek. Häll i creme fraiche, grädde och tomatpuré och låt röran koka upp. Ta av från värmen och rör i parmesanen.
  3. Lägg lök- och svampröran ovanpå kycklingen och toppa med baconet. Gratinera i ca 15 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gerties_mat 18 mars 2012

    Ser jättegott ut! Men... jag tycker inte om paramesan :-( Har du nåt bra förslag på vad man kan använda istället för det?

  • monicadanell 29 mars 2012

    Har gjort din kycklinggryta men hade inte parmesan tog västerbottenost istället blev jätte gott 5 poäng från oss monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.