- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En av de godaste kycklinggrytor jag har ätit! Receptet kommer ursprungligen från Rachel Ray men jag har modifierat det lite och lagt till lite saker. Lyxig vardagsmat. Går supersnabbt att göra.
Instruktioner
- Hacka lök och paprika i lagom stora bitar. Stek löken och paprikan mjuk och stjälp upp på en tallrik och spara till senare.
Stek kyckling och bacon och häll tillbaka paprikan och löken ner i stekpannan.
- Koka pastan enligt beskrivning på förpackningen.
- Tillsätt buljongtärningarna + alla de andra ingredienserna, till grytan. Låt småputtra medan pastan kokar. Man kan behöva tillsätta mer mjölk/vatten och ev. reda av grytan med majsena eller lite vetemjöl om man tycker såsen är för tjock eller för tunn. Om man vill kan man toppa genom att klippa färsk persilja över grytan.
- Servera med pastan.
Publicerat den
15 december 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den var jättelätt att göra och väldigt god =) Tack för ett bra recept
Det var verkligen gott!!
Lite för salt för vår smak. nästa gång får det räcka m ett halvt paket bacon
Mitt tips om man tycker det blir för salt är att dra inte ner på bacon då den tillför mer smak än bara salt utan minska istället på buljongtärningarna och kött- och grillkryddan som båda är rätt så salta.