Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt lättlagat, oerhört snabblagat och gott. Både till vardags och fest! Kan det bli bättre?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Lägg det i stekgryta och krydda med salt och svartpeppar. Tillsätt vatten, buljong, gelé, senap, ingefära och soja. Låt puttra i 5 min.
  2. Rör ner mjölet och tillsätt sedan grädden. Låt såsen koka upp under omrörning. Tillsätt druvorna och låt småkoka ett par minuter till.
  3. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.