Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med fetaost

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och enkel kycklinggryta. Receptet är lätt att fördubbla och funkar fint både till söndagmiddag och som uppvärmd matlåda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar och stek dem sedan med vitlök, salt och peppar. Häll över krossade tomater och matlagningsgrädde och låt puttra tills kycklingen är genomstekt.
  2. Tärna eller bryt ned fetaost och strö över oregano och låt bli genomvarmt. Grytan är klar när osten börjar bli lite "seg". Servera med ris eller bulgur och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • berggrenskan 1 februari 2009

    Detta blev en super söndagsmiddag till mig och min man. Jättegott med en mild krämig kycklinggryta. Jag serverade bulgur till som jag hade smaksatt med svarta oliver.

  • Anna-Malin 29 maj 2011

    Det blev gott! Jag tog lite mindre vitlök och oregano än vad det stod i receptet, är ju en smaksak. Serverade klyftpotatis och en ruccolasallad till, vilket funkade bra.

  • singthesorrow 6 augusti 2011

    Gott men inte det godaste jag smakat! Dock passande när man vill ha någon snabbt och enkelt.

  • singthesorrow 6 augusti 2011

    Glömde skriva att jag serverade det med "bandspaghetti"

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.