Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med fetaost och halloumi

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det ser inte mycket ut för världen, men det är en enkel och otroligt god rätt uppfunnen av sådant som låg hemma för stunden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i små bitar eller strimlor och stek den i en kastrull med smör och rapsolja. Tillsätt kryddorna samt en påse Santa Maria Satay Chicken Spice Mix. Stek tills kycklingen är ordentligt tillagad, rör om ofta.
  2. Under tiden, skär upp salladen samt feta- och halloumiosten i små bitar. Häll över ostarna i kastrullen med kyckling och låt dem ligga där en stund innan du tillsätter matlagningsgrädden, kycklingbuljongen och Maizena.
  3. När alla ingredienserna är i börjar jag koka riset och låter kycklingen puttra tills riset är klart. Servera.
  4. Jag äter rätten med sallad, medan sambon äter med ris. Men även pasta eller bulgur skulle kunna fungera utmärkt. Bon appétit!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.