- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Det ser inte mycket ut för världen, men det är en enkel och otroligt god rätt uppfunnen av sådant som låg hemma för stunden.
Instruktioner
- Skär kycklingen i små bitar eller strimlor och stek den i en kastrull med smör och rapsolja. Tillsätt kryddorna samt en påse Santa Maria Satay Chicken Spice Mix. Stek tills kycklingen är ordentligt tillagad, rör om ofta.
- Under tiden, skär upp salladen samt feta- och halloumiosten i små bitar. Häll över ostarna i kastrullen med kyckling och låt dem ligga där en stund innan du tillsätter matlagningsgrädden, kycklingbuljongen och Maizena.
- När alla ingredienserna är i börjar jag koka riset och låter kycklingen puttra tills riset är klart. Servera.
- Jag äter rätten med sallad, medan sambon äter med ris. Men även pasta eller bulgur skulle kunna fungera utmärkt. Bon appétit!
Publicerat den
29 oktober 2015
Liknande recept
Skriv kommentar