Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En lättlagad festrätt. Vill du ha den enklare kan du använda champinjoner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda och bryn kycklingen väl i en panna med matfett.
  2. Fräs smör och mjöl i en traktörpanna, späd med buljong och grädde och rör om väl. Koka tills såsen tjocknar lite och lägg sedan i köttet. Låt puttra klart.
  3. Fräs murklorna med smör i en panna och strö över kycklingen. Servera med ris och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.