- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En god egen variant av kyckling curry, men med djupare smaker och inte bara currysås. Går även att servera med pasta eller bulgur men är som godast med ris och en god grönsallad.
Instruktioner
- Koka riset enl anvisning på förpackningen samtidigt som du värmer upp oljan i stekpanna.
- När oljan blivit varm har du i hackad rödlök, hackade soltorkade tomater och paprika samt riven vitlök.
Låt fräsa en kort stund varefter du lägger i strimlad eller tärnad kycklingfilé som får fräsa med.
När allt börjat få lite färg häller du på soja och övriga kryddorna du önskar ha med.
Häll på grönsaksbuljongen och låt småkoka 5-10 min innan du stjälper i crème fraichen.
Om såsen känns lös så red även med lite brun Maizena.
- Färdig att serveras på 20-30 minuter och blir extra god med en härlig sallad vid sidan om.
Hoppas det smakar!
Publicerat den
22 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar