Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb och lätt kycklinggryta men ack så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka kycklingen till strimlor och fräs den med lite margarin i en panna med hög kant.
  2. Hacka champinjoner och paprika. När kycklingen har fått färg häller du ner grönsakerna. Stek tills allt har fått färg.
  3. Häll sedan ner creme fraichen. Och låt koka upp och sen sjuda någon minut. Om du vill kan du ha i nån dl mjölk, så blir det lite mer "sås" av grytan.
  4. Servera med pasta och ruccolasallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HaltFingal 14 oktober 2010

    Det här receptet verkar enkelt, men gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.