Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Inte provat än...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillbehör: Kokt ris och haricort verts
  2. Dela kycklingen i mindre bitar. Klyfta löken och pressa vitlöken. Fräs löken i smör i en gryta. Tillsätt paprikapulver, kyckling och bryn lätt.
  3. Strimla paprikan och kvarta champinjonerna. Lägg detta i grytan, häll på vatten och buljong. låt sjuda ca: 10 minuter. Tillsätt grädde och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.