Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta och bulgur

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och nyttig kycklinggryta! Med mager fraîche eller helt utan blir den ännu mer kalorisnål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta på vatten till bulgurn och tillaga den enligt förpackningen.
  2. Låt grönsakerna steka en stund, lägg i den grillade kycklingen i bitar, häll i fraîche,vatten och krydda efter smal och låt koka ca 10 minuter så att allt blir mjukt.
  3. Blanda i Ajvar Relishen i bulgurn när den är klar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.