- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Gott, lättlagat och relativt snabblagat med "sting".
Serveras med nykokt ris.
Instruktioner
- Skär kycklingfileérna i ganska små bitar (2x2cm) och krydda dessa med lite chili- och svartpeppar. Vänta med saltet för att inte dra ur för mycket vätska.
Fräs kycklingbitarna runtom. Tillsätt purjon, som nu är skuren i mindre bitar eller strimlad, och de skurna paprikabitarna. Låt allt fräsa en stund. Tillsätt krossad tomat, vatten, ananas och buljongtärningen. Salta efter egen smak.
- Låt allt puttra på svag värme i 15-25 min, eller medan du kokar riset. Smaka av med mer peppar om det behövs. Man kan reda av den med lite mjöl eller majzena om man vill ha den lite tjockare.
Publicerat den
17 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar