Ett recept på en god kycklinggryta med thaikryddning.
Instruktioner
- Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med lite matfett.
- Stek köttet i omgånger i några minuter så att köttet får lite färg. Lägg över på ett fat.
- Hacka lök och skiva champinjoner. Stek lök och champinjoner i lite matfett ca 5 min tills vätskan kokat in.
- Lägg över köttet och häll på kokosmjölk, röd curry och kycklingfond. Rör om och låt puttra ca 10 minuter. Smaka av!
- Strö över lite idealmjöl om du vill ha lite tjockare sås. Låt koka någon minut.
- Servera med kokt ris och grönsaker.
Publicerat den
16 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Provade nyss detta recept och det gick väldigt snabbt och enkelt att tillaga. Det blev dessutom super-gott!! hade tyvärr inga champinjoner hemma, men det blev gott utan också... Kommer att laga detta igen :D
En suveränt god kycklinggryta! Ska göra den idag igen!
Super gott!!