Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept på en god kycklinggryta med thaikryddning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med lite matfett.
  2. Stek köttet i omgånger i några minuter så att köttet får lite färg. Lägg över på ett fat.
  3. Hacka lök och skiva champinjoner. Stek lök och champinjoner i lite matfett ca 5 min tills vätskan kokat in.
  4. Lägg över köttet och häll på kokosmjölk, röd curry och kycklingfond. Rör om och låt puttra ca 10 minuter. Smaka av!
  5. Strö över lite idealmjöl om du vill ha lite tjockare sås. Låt koka någon minut.
  6. Servera med kokt ris och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • micheklo 27 januari 2009

    Provade nyss detta recept och det gick väldigt snabbt och enkelt att tillaga. Det blev dessutom super-gott!! hade tyvärr inga champinjoner hemma, men det blev gott utan också... Kommer att laga detta igen :D

  • ristrom 5 februari 2011

    En suveränt god kycklinggryta! Ska göra den idag igen!

  • shrin 7 september 2011

    Super gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.