- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Kyckling och citron är en perfekt kombo!
Instruktioner
- Blanda kycklingfärsen med äggulan, ströbröd, potatismjöl och lök.
Tillsätt citronskal + saft, salt och peppar.
Blanda väl och dela smeten i 8 delar. Rulla till järpar.
Bryn järparna lätt runt om.
- Såsen:
Koka upp buljongen tills hälften återstår.
Späd med grädde och tillsätt citronskal och dill.
Smaka av med salt, peppar och lite socker.
- Lägg järparna i såsen och sjud ca 7-8 minuter.
- Servera med nykoks potatis och en god sallad!
Publicerat den
30 augusti 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
söndagsmat
Detta är så otroligt gott, ett riktigt favoritrecept, som jag delat med mig till vänner och bekanta. Jag tar dock lite mindre vatten, så att såsen inte behöver reduceras så mycket.