Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingjärpar med ananassalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu ett sätt att variera kycklingen på. Här med saftiga järpar. Gott och annorlunda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en matberedare, mixa. Tillsätt de resterande ingredienserna och mixa till en smidig smet. Forma till järpar. Stek järparna i olja tills de är genomstekta.
  2. Blanda ihop salsan och låt dra i 10 minuter.
  3. Tillred couscous enligt anvisningarna på paketet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.