Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingkebab

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag bara älskar det här. Om det blir över och jag ställer det i kylskåpet, sedan går jag och äter hela tiden. Mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen när den är lite frusen. Skär den i tunna skivor på kortsidan.
  2. Blanda marinaden och blanda i kycklingen och låt stå i kylen i 1-2 dagar.
  3. Sedan steker man kycklingbitarna 1/2 minut på varje sida, medelvärme.
  4. Vi äter det med pitabröd och tillbehör .
  5. Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 123Linnea 24 maj 2010

    Vad smaskigt! Vi gillade det!!! Jag tror inte man behöver ha riktigt så mycket marinad - snåla jag har talat...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.