Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingkebab i pitabröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka upp lök, gurka och blanda ihop såsen och låt den dra i 15 minuter. Stek kyckling kebaben och värm pitabrödet och fyll det med alla ingedienser och vik ihop och njut.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 20 februari 2009

    o det här låter gott måste testa hör av mej sen när jag har testat mvh monica

  • monicadanell 22 februari 2009

    Hej kyckling kebab var helt klart farligt got kommer att göra flera gånger tack anders för receptet monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.