Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingkorv med palsternackspuré och picklad rödkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den picklade rödkålen och den lena purén gör en vanlig korvmiddag till en vardagsfest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Palsternackspuré: Skala och skär potatis och palsternacka i lika stora bitar. Koka i saltat vatten. Krossa med potatiskross eller ballongvisp och tillsätt smör och mjölk. Rör kraftigt till ett krämigt mos. Smaka av med salt.
  2. Picklad rödkål: Skär rödkålen tunt, gärna med mandolin. Lägg i en bunke och krama runt något varv med saltet. Häll vatten, socker och ättika i en kastrull och värm tills sockret smält. Häll lagen över kålen och låt svalna i kylen till servering.
  3. Stek korvarna i olja till fin färg och genomvarma. Servera med puré, rödkål och spenat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.