Detta är dubbelpanerad kyckling, extra gott och saftigt. Speciellt vanligt i USA.
Instruktioner
- Tina kycklinglåren. Blanda vetemjöl, salt och peppar i en plastpåse och skaka kycklinglåren i detta. Klappa bort överflödigt mjöl.
- Vispa upp ägget och rulla kycklinglåren i det. Låt dem rinna av väl och vänd dem till sist i ströbrödet, som klappas in ordentligt.
Låt gärna kycklinglåren ligga och torka ½-2 tim på torr skärbräda.
- Bryn matfettet i en stekpanna och stek kycklinglåren på ganska svag värme ca 30 minuter. Vänd dem allt eftersom så att de får fin färg runt om.
- Servera med pilaffris eller sprödvärmt pain riche och en sallad gjord på isbergssallad, pimiento och citronklyftor.
Publicerat den
3 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar