Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglår som i New York

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Detta är dubbelpanerad kyckling, extra gott och saftigt. Speciellt vanligt i USA.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklinglåren. Blanda vetemjöl, salt och peppar i en plastpåse och skaka kycklinglåren i detta. Klappa bort överflödigt mjöl.
  2. Vispa upp ägget och rulla kycklinglåren i det. Låt dem rinna av väl och vänd dem till sist i ströbrödet, som klappas in ordentligt. Låt gärna kycklinglåren ligga och torka ½-2 tim på torr skärbräda.
  3. Bryn matfettet i en stekpanna och stek kycklinglåren på ganska svag värme ca 30 minuter. Vänd dem allt eftersom så att de får fin färg runt om.
  4. Servera med pilaffris eller sprödvärmt pain riche och en sallad gjord på isbergssallad, pimiento och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.