- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Jag är mycket för rätter som är enkla och snabblagade. Den här är perfekt och kanongod. Och inte "hetare" än att den går hem hos barnen.
Instruktioner
- Såsen: Finhacka löken. Fräs den i smöret tillsammans med curryn under omrörning tills löken mjuknat. Strö över mjölet, rör om och späd i omgångar med vatten, matlagningsgrädde och sweet chilisås. Sjud utan lock några minuter på svag värme.
- Skär kycklingköttet i mindre bitar och vänd dem i en blandning av salt och potatismjöl. Fräs bitarna i smör på medelvärme i ett par omgångar tills kycklingen fått lite färg och är genomstekt.
- Servera tillsammans med ris och ev mer sweet chilisås och grönsallad.
Publicerat den
19 september 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Snabblagat och gott, bra hetta i såsen, det här gör jag gärna fler gånger!
Detta gick inte hem hos oss... Tyvärr för det lät ändå gott...