Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasagne

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det går lika bra att använda kycklingfilé som du steker i små bitar. Ostsåsen kan du göra själv av en vanlig vit sås som du när den är färdig rör ner riven ost i. En enkel rätt som passar lika bra till vardags som fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök i olivoljan: Krydda. Tillsätt svamp, krossade tomater och tomatpuré. Koka ihop. Varva ostsås, lasagneplattor, kyckling och tomatröran. Börja och sluta med ostsåsen. Häll över den rivna osten.
  2. 225 grader i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter.
  3. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • GrodanOchLillebror 17 november 2008

    Den här rätten gillade jag. Hoppade över svampen, men oj det var gott. Kommer garanterat stå på middagsbordet fler gånger!

  • CenturyJ 30 april 2013

    Det var jättegott! Tack för receptet :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.