Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kycklinglasagne som lagar sig själv (nästan).

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 º. Skala och hacka lök och vitlök. Tina spenaten och dela den i mindre bitar. Finhacka tomaterna. Fräs lök, vitlök och spenat i smör 2-3 minuter. Rör ner tomater, ostsås och peppar. Varva lasagneplattor, kyckling och spenatsås i en smord ugnssäker form. Avsluta med spenatsås och riven ost. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Servera med blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Smulpajen 2 september 2008

    En god lasagne vi gärna gör om. Jag gjorde den på ½ överbliven grillad kyckling och torkade gröna lasagneplattor, tillsatte ett par kvistar färsk basilika och hemmagjord ostsås. Nästa gång tar jag nog även en färsk skivad tomat för att få mer sötma och lite mer sås. Alla runt bordet enades om en stark 4:a!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.