Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasagne med svamp och squash

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader. Bena ur kycklingen, skär köttet i småbitar. Skär squashen i små tärningar. Skala och hacka den gula löken. Skölj och strimla paprikan. Skiva svampen.
  2. Fräs lök, svamp och grönsaker i olja i en stor stekpanna. Pressa över vitlöken. Häll i tomatkrosset. Låt koka ihop i 5 minuter. Salta och peppra. Lägg i kycklingköttet.
  3. Vispa samman 1 dl av mjölken i en kastrull. Koka upp, tillsätt resten av mjölken under omrörning. Sjud såsen i 5 minuter. Krydda med salt och peppar. Dra kastrullen från plattan. Rör ner äggula och osten.
  4. Varva ostsås, lasagneplattoch och kycklingröra i en ugnsfast form. Börja och avsluta med ostsås. Strö över riven ost. Gratinera i 200 grader i ca 30 minuter. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • pia61 13 februari 2009

    Har gjort din kycklinglasagne till lunch idag. Fantastiskt god! Är flyttad till "Favoriter", där jag numera lägger in godbitarna! PIA

  • slaskmaja 2 mars 2010

    Den är det godaste jag ätit på mycket länge. Alla i familjen tyckte om lasagnen och vill ha den igen. Den får högsta betyg! En maträtt som kommer att serveras ofta hemma hos mig.

  • susie_q 10 september 2010

    jättegod! kommer att göras igen. tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.