Ugn 200 grader.
Bena ur kycklingen, skär köttet i småbitar.
Skär squashen i små tärningar.
Skala och hacka den gula löken.
Skölj och strimla paprikan.
Skiva svampen.
Fräs lök, svamp och grönsaker i olja i en stor stekpanna. Pressa över vitlöken. Häll i tomatkrosset. Låt koka ihop i 5 minuter. Salta och peppra. Lägg i kycklingköttet.
Vispa samman 1 dl av mjölken i en kastrull. Koka upp, tillsätt resten av mjölken under omrörning. Sjud såsen i 5 minuter. Krydda med salt och peppar. Dra kastrullen från plattan. Rör ner äggula och osten.
Varva ostsås, lasagneplattoch och kycklingröra i en ugnsfast form. Börja och avsluta med ostsås. Strö över riven ost. Gratinera i 200 grader i ca 30 minuter. Servera med en sallad.
Har gjort din kycklinglasagne till lunch idag. Fantastiskt god!
Är flyttad till "Favoriter", där jag numera lägger in godbitarna!
PIA
slaskmaja2 mars 2010
Den är det godaste jag ätit på mycket länge. Alla i familjen tyckte om lasagnen och vill ha den igen. Den får högsta betyg! En maträtt som kommer att serveras ofta hemma hos mig.
Har gjort din kycklinglasagne till lunch idag. Fantastiskt god! Är flyttad till "Favoriter", där jag numera lägger in godbitarna! PIA
Den är det godaste jag ätit på mycket länge. Alla i familjen tyckte om lasagnen och vill ha den igen. Den får högsta betyg! En maträtt som kommer att serveras ofta hemma hos mig.
jättegod! kommer att göras igen. tack!