Instruktioner
Slå på ugnen 200 grader.
Strimla kycklingfiléerna. Blanda strimlorna med tacokryddorna och bryn dem i en stekpanna.
Blanda mjölk, creme fraiche, en söndersmulad grönsaksbuljong, krossade tomater och nästan all ost. (Spara lite för att strö över innan den ska gratineras.)
Salta och peppra.Värm blandningen tills osten har smält.
Smörj en ugnssäker form.
Häll ett tunt lager av mjölkblandningen på botten.
Lägg ut ett lager lasagneplattor.
Varva därefter kycklingen, mjölkblandningen och lasagneplattor. Avsluta med ett lager lasagneplattor och ett tunt lager av mjölkblandningen. Strö över riven ost och krydda med lite oregano.
Täck över rätten med aluminiumfolie innan den ställs in ugnen.
Låt den stå i ugnen ca 15 minuter eller tills lasagneplattorna känns mjuka. Ta av folien och låt lasagnen stå inne i ugnen ytterligare ca 5 minuter så att den får en fin färg.
Servera rätten med en sallad eller några andra grönsaker.