Denna är gjord med färska lasangeplattor
Instruktioner
- Ugn 225°
- Fräs lök och rotsaker och vitlök i smör eller olja. Krydda med salt och peppar. Tillsätt färsen och stek den smulig, rör ner tomatkross, fond, puré och låt det puttra samman i ett par minuter.
Smaka av med salt, peppar och kryddor (bör vara smakrik).
- Slå mjölken i en kastrull och vispa ner mjölet. Låt koka upp under omrörning, låt sjuda samman i ett par minuter.
Dra kastrullen från värmen, krydda med salt och peppar och tillsätt halva mängden ost.
- Varva kycklingfärssåsen, lasagneplattor och ostsåsen i en smord form.
Strö resterande ost över och gratinera i ca 25 min eller tills den har fått fin färg.
- Lycka till! Smaklig måltid
Publicerat den
22 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar