Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasange

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna är gjord med färska lasangeplattor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Fräs lök och rotsaker och vitlök i smör eller olja. Krydda med salt och peppar. Tillsätt färsen och stek den smulig, rör ner tomatkross, fond, puré och låt det puttra samman i ett par minuter. Smaka av med salt, peppar och kryddor (bör vara smakrik).
  3. Slå mjölken i en kastrull och vispa ner mjölet. Låt koka upp under omrörning, låt sjuda samman i ett par minuter. Dra kastrullen från värmen, krydda med salt och peppar och tillsätt halva mängden ost.
  4. Varva kycklingfärssåsen, lasagneplattor och ostsåsen i en smord form. Strö resterande ost över och gratinera i ca 25 min eller tills den har fått fin färg.
  5. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.