Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasange med ädelostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling, pasta och ädelost... säger bara mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kycklingen ska strimlas, lök å paprika hackas. Fräs kyckling å lök i smör och paprikapulver. Salta å peppra efter smak. Blanda i färskost och crème fraiche, rör sist i paprikatärningarna, red ev med majsena. Ställ det åt sidan och gör såsen.
  2. Smält Castellon under omrörning(Light osten smälter inte..jag har provat!!!) Tillsätt crème fraiche, buljong och låt det koka upp. Rör i maizenaredning och vatten. Tillsätt ev lite mald svartpeppar och salt.
  3. Varva kyckling och sås med lasangeplattor avsluta med ostsås och lite riven ost, ställ in i ugnen ca 25-30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.